MARDİN / DARGEÇİT - Atatürk Ortaokulu

Kas

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri" kapsamında Dargeçit genelinde düzenlenen Okullar arası Bisiklet turu yarışında kız öğrenciler kategorisinde 1. 2. ve 3. lüğü, erkek öğrenciler kategorisinde ise 3. lüğü aldılar.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan okulumuz beden eğitimi öğretmeni Hamdi YAKAMOZ'u tebrik ederiz.

Ekm

Milli değerlerimize bağlı öğrenci yetiştirmeye tüm gücümüzle devam ediyoruz. Ekim ayı boyunca vatan sevgisini öğrencilerimize aşılamak için öğretmenimiz Merve AY öncülüğünde değişik etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinliklerden biri de drama çalışması. Drama yeteneklerini başarıyla sergileyen öğrencilerimiz hazırladıkları drama çalışmasını tüm sınıflara sergilediler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında uluslararası CODEWEEK (kodlama haftası) kutlanıyor ve dünya çapında bir çok okul oluşturdukları kodlama etkinlikleri ile dahil oluyor. Okulumuz bu yıl Bilişim Tekknolojileri öğretmeni Berivan AKDOĞAN öncülüğünde  ‘ Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kodluyoruz’ temalı projeler oluşturarak katıldık ve mükemmellik sertifikası aldık.  Organizetör olan okulumuza sertifika, katılım sağlayan öğrencilerimize de Katılım belgesi verildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

8. sınıflar arası ilçe geneli yapılan deneme sınavı ile 5. 6. ve 7. sınıflar okul geneli yapılan deneme sınavlarında tüm kademelerde ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Maşallah BÜYÜKKAYA ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Serdar KELEŞ koordinesinde öğrencilerimizle beraber program hazırlandı.

Emeği geçen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" Etkinlikleri kapsamında, Türkçe öğretmenimiz Maşallah BÜYÜKKAYA ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Bu Ayki Milli Değeri ''Vatan Sevgisi'' etkinliklerinden sınıf pano çalışmalarından örnekler. Öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerimiz Gamze ÖZÜBEK ARAS ve Mümine SEYHAN tarafından hazırlanmıştır. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası (Kutlu Doğum Haftası) Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Gamze ÖZÜBEK ARAS öncülüğünde güzel etkinliklerle kutlandı. İlahilerle, şiirlerle, konuşmalarla sevgili peygamberimiz öğrencilere ve misafirlere  anlatıldı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ikramlarda bulunuldu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

Eyl

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hemrin ASLAN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "İLKÖĞRETİM HAFTASI" konulu pano çalışması. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Belirli Gün ve Haftalar etkinlikleri arasında yer alan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  okulumuz Türkçe öğretmeni Maşallah BÜYÜKKAYA öncülüğünde düzenlenen programla gerçekleştirildi. Kendisine ve programda görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "İstiklal Marşını güzel okuma Yarışmasında" 8. sınıf öğrencimiz Rümeysa DALGIÇ ortaokul düzeyinde ilçe 1. si oldu.

Öğrencimizin başarılarının devamını diler, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1 - 7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle İkaz - Alarm ve Personel Tahliye Tatbikatları gerçekleştirildi.

İkaz - Alarm Tatbikatında personel ve öğrencilere sivil savunma tedbirleri ile ikaz ve alarm işaretleri; kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer (KBRN) silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri, gizlenme ve karartma konularında eğitim verilerek alarm işaretiyle planlı bir şekilde okulun boşaltılması ve sığınaklara toplanması sağlandı.